Jacy'z Hotel & Resort

Jacy'z Hotel & Resort
JACY’Z, A PLAYFUL RESORT IS HERE!

Välkommen till Jacy’z Hotel & Resort, beläget i hjärtat av Göteborg. Detta är ditt nya go-to place för möten, kickoffs, celebrations och högtider. Här på Jacy’z kan du kombinera arbete och nöjen på en och samma plats.

Konferens

En av de mest imponerande delarna av Jacy’z är våra mötesrum. Med modern och elegant design erbjuder vi flera olika rum, anpassade efter dina behov. Våra mötesrum är utrustade med den senaste tekniken och har tillgång till snabbt internet. Det finns arbetsstationer och bekväma sittplatser för att du och ditt team ska kunna arbeta effektivt och samtidigt trivas.

Arkitektur

För att ge våra gäster en svindlande upplevelse har vi byggt en över 100 meter hög skyskrapa. Från 27:e våningen kan du njuta av en fantastisk utsikt över Göteborgs skyline. Här kan du ta in staden från en helt ny vinkel och bli överväldigad av dess skönhet. Utsikten är helt enkelt hisnande.

Spabad

För att göra din vistelse ännu mer avslappnad och rolig har vi en Miami-inspirerad pool club. Här kan du ta ett dopp i den ljumma poolen eller koppla av i en av våra bekväma solstolar. Pool club erbjuder även en bar där du kan beställa uppfriskande drinkar och läckra snacks.

Maten

När det är dags för lunch kan du njuta av vår American Italian buffé. Här serveras smakrika och autentiska rätter från både Amerika och Italien. Våra kockar använder bara de bästa råvarorna och skapar mat som verkligen får smaklökarna att jubla.

Bar

Efter en lång arbetsdag kan du sluta av i vår speakeasybar – en gömd juvel på hotellet. Ingen vet riktigt var den ligger och det blir som en spännande jakt att hitta dit. När du väl är där blir du belönad med en unik atmosfär, väl blandade cocktails och en exklusiv upplevelse.

Atmosfär

Jacy’z är inte bara en plats för att arbeta, utan också för att koppla av och ha kul. Atmosfären är inspirerande och pirrig. Det är en plats full av liv och energi. Här kan du skapa minnen och njuta av en speciell upplevelse.

Sammanfattning

Vare sig du är här för arbete eller nöje, kommer Jacy’z Hotel & Resort att ge dig något helt unikt. Det är en plats som inte liknar någon annan. Med sin fantastiska utsikt, sina imponerande mötesrum och sina spännande nöjesalternativ är det svårt att hitta något liknande.

So välkommen till Jacy’z – en plats där arbete och nöjen möter i fulländning.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Jacy'z Hotel & Resort

Anläggningens adress

Drakegatan 10, 412 50 Göteborg

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Hällsnäs

Hällsnäs

Med bara 15 min från Landvetter flygplats eller Göteborg kommer ni till vår rofyllda herrgård. Besök oss för gemensamma aktiviteter, kick-off eller konferens. Vi hjälper er att sätta ihop ett paket som uppfyller era önskemål.
Radisson Blu Riverside Hotel

Radisson Blu Riverside Hotel

Radisson Blu Riverside Hotel är perfekt beläget i centrala Göteborg, precis intill hamnen i Lindholmen - det nya innovationsområdet. Det tar endast sex minuter att åka med den avgiftsfria färjan till stadens centrum och du har enkel tillgång till den vackra skärgården.
Aspenäs Herrgård

Aspenäs Herrgård

Strax utanför Lerum, bara 20 minuter från centrala Göteborg ligger Aspenäs Herrgård.Hos oss finns det ni behöver för er konferens, från mindre rum till större konferenslokaler. Vi bjuder på god service, hög kvalitet och en historisk miljö med en vacker sjöutsikt
Gothia Towers

Gothia Towers

Konferens mitt i Göteborg – för alla sällskap. Hos oss finns kunskapen, engagemanget och – inte minst – ytorna för att arrangera den framgångsrika konferensen. Oavsett storleken på ditt möte är vår ambition att toppa dina förväntningar.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Jacy’z Hotel & Resort


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se