Scandinavian XPO

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Scandinavian XPO
En innovativ konferens- och evenemangsarena nära Arlanda och Stockholm

Scandinavian XPO är en imponerande mötes- och evenemangsarena som har gjort sig känt som Nordens närmaste mötesplats för stora konferenser, mässor och evenemang. Här har både nationella och internationella evenemang hållits. Bland annat den historiska NATO-konferensen 2024, OSSE-mötet 2021 och SATS stora nordiska evenemang SATS Festival. Med tre stora evenemangshallar, en omfattande konferensdel och ett välutrustat restaurangkök, erbjuder Scandinavian XPO flexibla och moderna lokaler för evenemang upp till 8400 besökare på en yta på 18 000 kvadratmeter.

Nära till Stockholm och Arlanda

Anläggningen når internationella standarder gällande såväl teknisk, logistisk och upplevelsemässigt. En stor fördel är att Scandinavian XPO är strategiskt belägen endast fem minuters bilresa från flygterminalerna på Stockholm Arlanda Airport och även mitt emellan Stockholm och Uppsala. Det underlättar transporten för såväl nationella som internationella besökare och gör Scandinavian XPO till en idealisk mötesplats.

Matupplevelse

För Scandinavian XPO är mat och dryck lika viktig som hög nivå på service vid varje evenemang. I samarbete med Great Events Catering levererar de matupplevelser i världsklass, med betoning på svenska smaker och hållbara råvaror. Deras matfilosofi garanterar smakrika och kreativa rätter utifrån säsong där allt är tillagat från grunden.

Brett urval av boendemöjligheter

Scandinavian XPO omges av ett brett utbud av boendealternativ för gäster, besökare och kunder både inom gångavstånd och en kort bil- eller taxiresa från anläggningen.  I samma byggnad som mötes- och evenemangsanläggningen finns Quality Hotel Arlanda XPO med över 400 hotellrum, loungeområden, restauranger och barer. Under samma tak som Scandinavian XPO finns även Stockholm Hotel Apartments Arlanda XPO som erbjuder ett bekvämt boende för affärsresenärer, eventarrangörer och andra besökare som vill bo nära och under en längre tid. Med kostnadsfria transporter från dessa boenden till flygterminalerna på Stockholm Arlanda Airport blir besöket hos Scandinavian XPO smidigt och problemfritt för gäster som reser långa avstånd. För den bilburna finns gott om parkeringsmöjligheter både i garage och på markplan precis utanför anläggningens entré. För lastning och leveranser finns en stor inhägnat område med breda portar på markplan, vilket underlättar för smidig riggning inför och efter evenemangen.

Aktiviteter och upplevelser i närheten

Scandinavian XPO ligger i ett område som erbjuder en mängd aktiviteter och upplevelser. Inom gångavstånd från anläggningen finns möjligheter att träna crossfit eller gymträning, delta i ölprovningar på lokala bryggeriet Sigtuna Brygghus, träna på inomhusgolfanläggningen IMPA Golf, spela golf på Arlandastad Golf, eller besöka den historiska staden Sigtuna, Sveriges första stad. Med sitt läge mittemellan Stockholm och Uppsala finns också möjlighet att utforska och uppleva båda städerna före eller efter ditt besök hos Scandinavian XPO.

Scandinavian XPO erbjuder inte bara moderna och flexibla möteslokaler, utan även en helhetsupplevelse som inkluderar förstklassig mat, bekväma boendemöjligheter och en mängd aktiviteter och sevärdheter i närheten. Oavsett om du planerar en konferens, mässa eller ett stort evenemang, har Scandinavian XPO allt du behöver för att göra det till en framgångsrik och minnesvärd upplevelse. Besök Scandinavian XPO och upplev skillnaden själv.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Scandinavian XPO

Anläggningens adress

Cederströms Slinga 3, 190 47 Arlandastad

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Radisson Blu Arlandia Hotel

Radisson Blu Arlandia Hotel

Radisson Blu Arlandia Hotel: En toppmodern konferensanläggning vid Stockholm Arlanda, kombinerar bekvämlighet med lyx. Perfekt för affärsresor, möten och kulinariska upplevelser nära Stockholm.
Såstaholm

Såstaholm

Såstaholm Herrgård, belägen i det natursköna Täby, norr om Stockholm, är en plats där historia, vacker natur och kulinarisk njutning möts. Denna herrgård är mer än bara en konferensanläggning; det är en plats där gästerna kan uppleva en genuin herrgårdsmiljö, omgiven av prunkande natur och avnjuta säsongens läckerheter inspirerade av naturen.
Thoresta Herrgård

Thoresta Herrgård

Thoresta Herrgård i Stockholm, en avskild pärla där herrgårdstradition möter passion för mat, gästfrihet och konferenser. Det är det perfekta valet för dem som söker en professionell konferensanläggning nära Stockholm med en touch av lyx. Upplev en gastronomisk resa med fokus på ekologiskt och närodlat, moderna konferenslokaler och avkoppling i spabadet och bastun. Besökare välkomnas till en värld av professionell gästfrihet och avskild lyx i herrgårdsmiljö.
Lejondals Slott

Lejondals Slott

Vackra sällskapsrum och unika salonger blandas med stora och små konferensrum. Vi välkomnar gäster för både konferens, weekends, bröllop och andra festliga högtider. Lejondals Slott ligger nära Stockholm men också övriga världen. Både Arlanda flygplats och Stockholm ligger på 45 kilometers avstånd. Välkommen hit för inspiration, god mat och rekreation!

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Scandinavian XPO


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se