Sigtunahöjden

Sigtunahöjden
Hållbara och framgångsrika möten i Sigtuna

Inledning:

I hjärtat av Sveriges första stad, ligger en unik konferensanläggning: Sigtunahöjden. Här, där storslagen panoramautsikt omfamnar besökaren, samlas gäster och medarbetare för att tillsammans skapa möten i världsklass. Inte bara är platsen magisk, men det personliga bemötandet och den specialanpassade mötesplaneringen gör detta ställe oumbärligt för dem som letar efter det lilla extra.

Hållbarhet:

Sigtunahöjden är mer än en vanlig konferensanläggning; de är föregångare inom hållbarhet. De har omfamnat ett cirkulärt tänk, en approach som garanterar att resurser används och återvinns på det mest effektiva sättet, minskar avfall och främjar hållbar konsumtion. Deras motto, ”Tillsammans för en hållbar framtid”, är inte bara ord – det är själva grunden för deras verksamhet.

Konferens:

Mötets kvalitet och framgång bestäms inte bara av innehållet utan också av miljön. På Sigtunahöjden möts gästerna av experter inom mötesplanering, som personligen assisterar varje steg på vägen. Deras team anpassar varje detalj, från hur konferensrummen möbleras till vilka aktiviteter som kan stimulera deltagarnas kreativitet och engagemang. Varje möte är unikt, och Sigtunahöjden ser till att kunden får den bästa upplevelsen, skräddarsydd för deras specifika behov och önskemål.

Service:

Service på Sigtunahöjden går utöver det vanliga. Från det ögonblick du tar kontakt med dem känner du deras genuina engagemang. Här är gästen i fokus, och varje liten detalj sköts med stor omsorg. Vare sig det handlar om att välja den perfekta energishoten för att hålla deltagarnas energi uppe under en lång konferensdag eller att rekommendera en avkopplande spabehandling efter en dag av intensiva möten, ser Sigtunahöjden till att du har allt du behöver. Gästerna kan också njuta av aktiviteter som kajakpaddling, jaktskyttesimulatorer eller den berömda mindfulnessbaserade skogsvandringen, kallad ”skogsbad”. Denna djupa koppling till naturen gör Sigtunahöjden till en plats där kropp och själ kan andas och förnyas.

Miljö:

När det kommer till att njuta av det vackra Sigtunahöjden har att erbjuda, har besökarna ingen brist på alternativ. Efter ett produktivt möte kan gästerna avnjuta närproducerade kulinariska delikatesser från prisbelönta kockar, slappna av i spaavdelningen, eller ta en paus på verandan med en fantastisk utsikt över Mälaren och det uppländska landskapet. Anläggningen är också stolt över sina certifieringar; konferensanläggningen är miljöcertifierad, Svanenmärkt, medlem i IACC samt samarbetspartner med Destination Sigtuna. Detta understryker deras dedikation till kvalitet och hållbarhet.

Sammanfattning:

I en värld där tiden är en bristvara och kvalitet i möten är avgörande, står Sigtunahöjden som en bastion av kvalitet, hållbarhet och innovation. Beläget bara 20 minuter från Arlanda flygplats, mitt emellan Stockholm och Uppsala, kombinerar det det bästa av två världar: lättillgänglighet och en lugn, avslappnande miljö. Med sina certifieringar, partnerskap och otroliga engagemang för att göra varje gästs vistelse minnesvärd, är Sigtunahöjden den självklara, klimatsmarta mötesplatsen för den moderna individen.

Sigtunahöjden – den självklara, klimatsmarta mötesplatsen. Varmt välkommen till en plats som gör skillnad!

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Sigtunahöjden

Anläggningens adress

Hertigvägen 7, 193 31 Sigtuna

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Best Western Plus Park Airport Hotel

Best Western Plus Park Airport Hotel

Upptäck Best Western Plus Park Airport Hotell nära Stockholm Arlanda: en perfekt kombination av bekvämlighet, kvalitet och miljömedvetenhet. Idealisk för affärsresenärer, semesterfirare och konferenser.
32 Rum & Kök Sigtuna

32 Rum & Kök Sigtuna

Upptäck 32 Rum & Kök i Sigtuna - en unik konferensanläggning vid Mälarens strand, nära Stockholm och Arlanda. Njut av historisk charm, moderna faciliteter och utsökta matupplevelser.
1909 Sigtuna Stadshotell

1909 Sigtuna Stadshotell

När hotellet byggdes 1909 valdes den vackraste platsen i staden med en magisk utsikt över Mälarens inlopp. Med sitt fantastiska läge kombineras exklusivitet, design och historisk charm med Svanen-märkning.1909 Sigtuna Stadshotell är idag ett unikt femstjärnigt designhotell med skandinavisk formgivning där du finner bästa kvalitet kombinerat med lugn, värme och omtanke.
Nova Park

Nova Park

Nova Park är inte bara känd som en förstklassig konferensanläggning; det är också en plats där service och kundnöjdhet står i rampljuset. De som bokar konferens här vittnar om en oslagbar gästfrihet som gör varje besök unikt och minnesvärt.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Sigtunahöjden


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se