Smådalarö Gård

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

Smådalarö Gård
Ett av Sveriges största spahotell i Stockholms skärgård

Smådalarö Gård är ett exklusivt spahotell beläget i hjärtat av Stockholms skärgård. Hotellet erbjuder en unik och naturnära upplevelse för sina gäster. Med sin vackra omgivning, närodlade mat och personliga service är det en destination som lockar människor från när och fjärran.

Konferensanläggningen

Låt oss börja med att beskriva själva anläggningen. Smådalarö Gård är en vacker herrgård som ligger på en halvö omgiven av vatten och grönska. Från första stund får gästerna en känsla av lugn och harmoni när de anländer. Den natursköna landskapet och den friska havsluften skapar en avkopplande atmosfär som genomsyrar hela anläggningen. För de som väljer Smådalarö Gård som en konferensanläggning finns det också en mötesavdelning där man kan hålla olika konferenser och möten. Här finns moderna faciliteter och allt som behövs för att göra mötena framgångsrika. Samtidigt kan gästerna njuta av den naturnära miljön som Smådalarö Gård har att erbjuda, vilket kan bidra till en mer produktiv och kreativ arbetsmiljö.

Spa

Spaupplevelsen på Smådalarö Gård är något alldeles extra. Här finns ett brett utbud av behandlingar och aktiviteter som är skräddarsydda för att ge gästerna en minnesvärd spaupplevelse. Oavsett om man är ute efter avslappning eller förnyad energi så finns det något för alla. Det finns olika typer av massage, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och även möjlighet att delta i olika yoga- eller träningspass. Efter en dag på spaet kan gästerna njuta av en dopp i den uppvärmda utomhuspoolen eller koppla av i bastun.

Miljön

Skärgården runt omkring Smådalarö Gård bidrar till upplevelsen av en unik destination. Gästerna kan utforska de vackra naturområdena genom att vandra längs kustlinjen eller ta en båttur för att upptäcka öar och små fiskebyar. För de som föredrar att vara mer aktiva finns det möjlighet att hyra cykel eller kajak för att utforska området på egen hand. Det finns också möjlighet att boka guidade turer för att lära sig mer om skärgårdens historia och kultur.

Maten

När det kommer till maten på Smådalarö Gård så är det fokus på närodlad och ekologisk mat. Köket använder sig av lokala råvaror för att skapa smakrika och hälsosamma måltider. I restaurangen kan gästerna njuta av en måltid med fantastisk utsikt över skärgården. Det finns också möjlighet att boka en privat middag i någon av de vackra sällskapsrummen för en mer intim och personlig upplevelse.

Service

Det som verkligen gör Smådalarö Gård till en unik destination är den personliga servicen som erbjuds. Personalen är mycket hjälpsam och välkomnande, och strävar efter att ge gästerna en minnesvärd upplevelse. Oavsett om det handlar om att ge råd om vilken behandling som passar bäst eller att hjälpa till med att boka aktiviteter, så är personalen alltid tillgänglig för att se till att gästerna får den bästa möjliga upplevelsen.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Smådalarö Gård en unik och naturnära destination som erbjuder enastående spaupplevelser, aktiviteter och närodlad mat. Med sitt läge i Stockholms skärgård är Smådalarö Gård ett utmärkt val för de som vill konferera i en naturskön omgivning och närkontakt med skärgården.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Smådalarö Gård

Anläggningens adress

Smådalarövägen 100, 137 70 Dalarö

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

No results found.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Smådalarö Gård Hotell & Spa


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se