Clarion Hotel Malmö Live

Clarion Hotel Malmö Live
Ett banbrytande hotell med konferensanläggning i centrala Malmö

Clarion Hotel Malmö Live är en prisbelönt konferens- och hotellanläggning som är beläget mitt i centrum av Malmö. Hotellet är känt för att vara en av stadens främsta kongress- och mötesplatser och erbjuder en rad olika faciliteter för både konferenser och boende.

Kongress

Hotellet har en imponerande konferensanläggning som kan rymma evenemang av olika storlek. Den mest magnifika delen av anläggningen är den stora kongressalen, som har kapacitet att rymma upp till 1500 personer. Denna kongressal är utrustad med modern teknik och är idealisk för stora konferenser, möten och evenemang.

Konferenslokaler

Utöver den stora kongressalen finns det också 22 olika mötesrum av varierande storlek och utformning. Dessa mötesrum är utrustade med avancerad teknik och kan anpassas efter olika behov och önskemål. Oavsett om det är en mindre affärsmöte, en workshop eller en stor konferens, kan Clarion Hotel Malmö Live erbjuda lämpliga möteslokaler.

Hotellet erbjuder också en uppsjö av faciliteter för besökare som önskar bo på plats under konferensen eller mötet. Det finns totalt 444 rum med modern och stilren design. Rummen är utrustade med bekvämligheter som plattskärms-TV, minibar, luftkonditionering och gratis WiFi. Dessutom har varje rum stora fönster som erbjuder en fantastisk utsikt över staden.

Miljön

Läget av Clarion Hotel Malmö Live är ett av dess främsta fördelar. Hotellet är centralt beläget i staden, vilket gör det lättillgängligt för både lokalbefolkningen och besökare utifrån. Det är bara några minuters promenad från Malmö C, vilket erbjuder goda transportmöjligheter för både tåg och buss. Dessutom är det nära till stadens bästa shoppingområden, restauranger, nöjesliv och sevärdheter.

Sammanfattning

Med sin moderna konferensanläggning, lyxiga hotellrum och närhet till centrala Malmö, är Clarion Hotel Malmö Live det optimala valet för både affärsresenärer och privatpersoner som söker en bekväm och funktionell mötesplats. Oavsett om det är en konferens, ett event eller en trevlig vistelse, kan besökare förvänta sig en högklassig upplevelse där alla behov blir tillgodosedda.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Clarion Hotel Malmö Live

Anläggningens adress

Dag Hammarskjölds torg 2, 211 18 Malmö

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Quality Hotel View

Quality Hotel View

Quality Hotel View är ett komplett konferenshotell i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie i Malmö. Granne med Malmö Arena, Emporia köpcentrum och mycket mer. På bara några minuter tar du dig med tåg till Malmö City, Köpenhamn eller Copenhagen Airport.

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Clarion Hotel Malmö Live


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se