Skogshem & Wijk

Skogshem & Wijk
Från konferens och möten till sköna upplevelser på Lidingö

Skogshem & Wijk är en unik mötes- och konferensanläggning belägen på vackra Lidingö, bara en kort bil- eller båttur från Stockholm city. Med sin naturnära miljö och fantastiska läge vid vattnet erbjuder Skogshem & Wijk en perfekt plats för konferenser, möten och andra evenemang, samtidigt som man kan njuta av sköna upplevelser och bli inspirerad av naturen.

Konferens

För den som vill konferera eller anordna ett event på Skogshem & Wijk finns det många möjligheter att skapa en minnesvärd upplevelse. Konferensrummen är moderna och välutrustade, och kan anpassas för grupper i alla storlekar. Här finns även en stor festlokal som är den perfekta platsen för att fira bröllop, födelsedagar eller andra festliga tillfällen. Med sin vackra utsikt över vattnet och den omgivande naturen blir Skogshem & Wijk den perfekta platsen för en fest som kommer att minnas länge.

Kick-off

För den som vill arrangera en utbildning eller en kickoff finns det också möjligheter att göra det på Skogshem & Wijk. Med sina flexibla mötesrum och utomhusaktiviteter kan man skapa en arbetsmiljö som är både inspirerande och produktiv. Här finns också möjlighet att boka olika teambuildingaktiviteter eller andra aktiviteter som kan stärka samarbetet och ge deltagarna nya upplevelser.

Hållbarhet

En av de viktigaste aspekterna av Skogshem & Wijs verksamhet är hållbarhet. Detta är något som genomsyrar hela verksamheten, från drivandet av anläggningen till val av leverantörer och matvaror. Skogshem & Wijk är stolta över sitt miljöarbete och arbetar aktivt för att minska sin miljöpåverkan och vara en förebild inom branschen. Genom att använda sig av lokala och ekologiska råvaror i sin matlagning och vara medvetna om sin energiförbrukning arbetar de för att skapa hållbara möten och evenemang.

Service

På Skogshem & Wijk sätts gästen alltid i fokus. Här finns ett dedikerat och professionellt team som arbetar för att göra varje möte eller evenemang till en unik upplevelse. Gästerna kan förvänta sig god service, hög kvalitet och personlig omtanke från det ögonblick de kliver in på anläggningen. Med sitt naturnära läge och lugna omgivningar blir Skogshem & Wijk en plats där man kan koppla av, bli inspirerad och få nya perspektiv.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Skogshem & Wijk en fantastisk plats för möten, konferenser och andra evenemang. Med sin vackra natur, goda mat, hållbara arbetssätt och professionella personal kan man vara säker på att få en minnesvärd upplevelse. Oavsett om man vill anordna en konferens, fira ett bröllop eller bara koppla av och njuta av naturen kan man vara säker på att Skogshem & Wijk kommer att leverera.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Skogshem & Wijk

Anläggningens adress

Hustegavägen 1, 181 24 Lidingö

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Villa Lovik

Villa Lovik

På Villa Lovik får ni tid att mötas, umgås, prata och varva ner. Ett stenkast från Stockholms city hittar ni en lugn oas för kreativa möten i vackra miljöer med havet utanför fönstret. Vi har nyrenoverade möteslokaler och hotellrum. Här serveras god mat med hög kvalité och i den trevliga loungen finns möjlighet för samtal samtidigt som ni njuter av den storslagna utsikten. Välkommen till oss på vackra Lidingö.
Artipelag

Artipelag

Bara en kort resa från Stockholms city når du Artipelag, med buss, bil eller båt. Här finner du lugnet och inspiration för ert möte, konferens eller event.
Rönneberga Konferens

Rönneberga Konferens

Rönneberga Konferens är ett utmärkt val för möten och avkoppling på vackra Lidingö, bara 20 minuter från centrala Stockholm. Sedan 1969 har Rönneberga varit en plats där människor möts, och denna tradition lever vidare i dag med moderna och inspirerande mötesmöjligheter och en fantastisk utsikt över Stockholms inlopp.
Djurönäset hotell, spa & konferens

Djurönäset hotell, spa & konferens

Ett hotell utöver det vanliga. Hos oss kan du njuta av din lediga tid tillsammans med familj, kollegor och vänner. Ge dig själv lite avkoppling i en omgivning som är helt unik. Finns det något bättre än att sjunka ner i en varm infinitypool med utsikt över skärgården?

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Skogshem & Wijk


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se