Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad
VÄLKOMMEN TILL SKÅNES VACKRASTE MÖTESPLATS

Välkommen till Ystad Saltsjöbad – en enastående och tidlös destination som stolt bär på sina anor från 1800-talet. Denna pärla vid havet lockar besökare från när och fjärran med sina oemotståndliga charm och magiska omgivningar.

Miljön

Vid ankomsten möts du av en oslagbar skönhet, där den klassiska och maritima Newport-stilen präglar arkitekturen. Resorten är vackert belägen vid stranden, där havet möter land och erbjuder panoramautsikt över det glittrande blåa vattnet. Havsnärheten och de friska havsbrisarna ger en förtrollande atmosfär som gör detta till en perfekt mötesplats.

Konferens

För de som söker en idealisk plats för konferenser och möten, erbjuder Ystad Saltsjöbad ett utbud av moderna möteslokaler. De är utrustade med den senaste teknologin och bekvämligheterna som krävs för att göra varje evenemang framgångsrikt. Samtidigt som det affärsmässiga är prioriterat, skapar resortens havsnära läge och den omgivande naturskönheten en avkopplande och inspirerande miljö. En miljö som stärker kreativiteten och engagemanget hos deltagarna.

Havsbad

Njut av stunden vid den långa sandstranden, där du kan låta dina bekymmer försvinna och bara koppla av. Oavsett om du vill ta ett uppfriskande dopp i havet eller sträcka ut på en solstol med en bok, är stranden den perfekta platsen för avkoppling och återhämtning.

Aktiviteter

För de äventyrslystna erbjuder resorten ett brett utbud av aktiviteter och utflykter. Ta en kort promenad och utforska den omgivande naturen eller besök de närliggande städerna Köpenhamn och Malmö för en kulturell och historisk upplevelse.

Lido Club & spa

Lido Club & spa är en oas av lugn och välbefinnande, där du kan skämma bort dig själv med olika behandlingar och massage för att förnya kropp och själ. Den eleganta poolområdet bjuder på avkopplande stunder och du kan njuta av den bubblande jacuzzin medan du blickar ut över havet.

Maten

Ystad Saltsjöbad har gjort mat till en central del av upplevelsen. Med en passion för mat som sträcker sig tillbaka mer än 500 år, kan du förvänta dig kulinariska mästerverk som tillagas med kärlek och omsorg. Resortens restauranger erbjuder olika kök och användning av lokala råvaror för att garantera att varje måltid blir en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga. Njut av långa frukostar med utsikt över havet eller avsluta dagen med en oförglömlig middag i en elegant och romantisk atmosfär.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Ystad Saltsjöbad en plats där historiens elegans möter modern lyx. Med sina vackra omgivningar, strandnära läge, aktiviteter, spa, och passionen för mat, erbjuder detta resmål en minnesvärd och unik upplevelse för alla. Oavsett om du är på jakt efter affärsupplevelser eller bara en stund för avkoppling, kommer du att bli förtrollad av allt som Ystad Saltsjöbad har att erbjuda.

0logirum
0Största konferenslokalen rymmer

Konferensanläggning

Ystad Saltsjöbad

Anläggningens adress

Saltsjöbadsvägen 15, 271 39 Ystad

Kategori

Telefon

08 984600

Fler liknande konferensanläggningar

Villa strandvägen

Villa strandvägen

En hel villa för er själva.Hos oss på Villa Strandvägen har ni möjligheten att träffas och ha produktiva möten i en avslappnad miljö – helt själva, exklusivt och privat. Perfekt för ditt event, firande eller den mindre gruppen eller teamet som vill blanda business with pleasure!

Konferensutvärdering

Vad tycker andra kunder?

Vi utvärderar alltid våra kunders nöjdhet med konferensanläggningen inom 5 områden. Det gör det enklare för dig att välja.

Konferenslokaler

(/5)

Restaurang & Mat

(/5)

Logi

(/5)

Service & Bemötande

(/5)

Helhetsupplevelse

(/5)

redo att boka?

Vill du boka den här anläggningen?

Fyll i formuläret nedan så ber vi om offert och tillgänglighet på denna anläggning. Vi kan även ta fram förslag på liknande anläggningar baserat på miljö, avstånd till ert kontor, kundbetyg, prisnivå.

vår enkla process

Så här går det till

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen Ystad Saltsjöbad


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se