10 Inspirerande konferensanläggningar i Stockholm

Lejondal Slott flygfoto

Inledning

Stockholm är inte bara Sveriges huvudstad, utan också en av de mest dynamiska städerna i världen. Med sin bländande arkitektur, otroliga kultur och blomstrande affärssektor är Stockholm en naturlig destination för konferenser. Med många imponerande konferensanläggningar och mötesrum att välja mellan, finns det en lokal som passar varje behov. Låt oss dyka in i tio inspirerande konferensanläggningar i Stockholm.

Lejondals Slott

En konferens på Lejondals Slott erbjuder mer än bara ett mötesrum – det är en totalupplevelse. Det historiska slottet, beläget strax norr om Stockholm city, kombinerar kunglig elegans med moderna konferensfaciliteter. Här kan du hålla effektiva och inspirerande möten i vackra konferenslokaler som passar både mindre samlingar och stora konferenser.

Nobis Hotell

I hjärtat av Stockholm city finner du Nobis Hotell, en modern konferensanläggning i en historisk byggnad. Här kan du boka ljusa, välutrustade mötesrum för ditt företags möten och konferenser. Nobis erbjuder sofistikerade och moderna konferenslokaler, perfekta för kreativa brainstorming-sessioner eller strategiska affärsmöten.

Freys Hotell

Freys Hotell, en charmig konferensanläggning nära Stockholms centralstation, erbjuder en rad olika konferenslokaler. Här kan du hitta allt från mindre mötesrum för intima brainstorming-sessioner, till större konferenslokaler för affärsmöten och workshops. Freys kombinerar sin historiska charm med moderna faciliteter för att ge en unik konferensupplevelse.

Hotell Birger Jarl

Hotell Birger Jarl är en modern konferensanläggning belägen i centrala Stockholm. Med ett urval av flexibla mötesrum, erbjuder hotellet en skräddarsydd konferenslösning för varje företag. Oavsett om du behöver en traditionell konferenslokal eller ett mer kreativt mötesrum, kan Hotell Birger Jarl tillgodose dina behov.

Ellery Beach House

Ellery Beach House är ett unikt alternativ för dem som söker en konferensanläggning i Stockholms skärgård. Detta trendiga hotell erbjuder en avkopplande atmosfär där du kan hålla inspirerande och produktiva möten. Med sin strandnära konferenslokal och moderna mötesrum, är Ellery Beach House den perfekta platsen för en konferens med det lilla extra.

Hotel J

Hotel J, beläget vid vattnet i Nacka, erbjuder en unik konferensupplevelse. Med sitt nautiska tema och fantastiska utsikt över Stockholms inlopp, är Hotel J en inspirerande plats att hålla möten. De erbjuder flera olika konferenslokaler, alla med moderna faciliteter och en avkopplande atmosfär.

Högberga Gård

För en konferensanläggning med en genuin historisk känsla, överväg Högberga Gård. Denna vackra herrgård, belägen på Lidingö strax utanför Stockholm city, erbjuder eleganta konferenslokaler och mötesrum, omgivna av fantastiska trädgårdar. Högberga Gård är en perfekt plats för effektiva möten i en lugnande och inspirerande miljö.

Åkeshofs Slott

Åkeshofs Slott kombinerar historisk charm med moderna konferensfaciliteter. Beläget i ett lugnt område bara en kort resa från Stockholms city, erbjuder slottet en unik konferensmiljö. Med sina vackra mötesrum och trädgårdar, är Åkeshofs Slott en fantastisk plats att hålla inspirerande och minnesvärda möten.

Welcome Hotel

Beläget strax utanför Stockholm city, erbjuder Welcome Hotel en modern och välkomnande konferensanläggning. Med en rad olika konferenslokaler och mötesrum att välja mellan, alla utrustade med toppmoderna faciliteter, är Welcome Hotel en idealisk plats för både små och stora möten. Här finns också möjlighet till avkoppling med hotellrestaurang och en trivsam lounge.

The Winery Hotel

För en konferensupplevelse utöver det vanliga, överväg The Winery Hotel. Detta unika hotell, beläget i Solna strax norr om Stockholm city, är världens första kombinerade urban winery och boutiquehotell. The Winery Hotel erbjuder en rad olika mötesrum och konferenslokaler, alla med en unik vinrelaterad twist.

Sammanfattning

Stockholm city erbjuder en mängd inspirerande konferensanläggningar, alla med sina unika styrkor och fördelar. Oavsett om du söker en historisk slottsmiljö, ett trendigt stadshotell eller en strandnära konferenslokal, finns det en konferensanläggning i Stockholm som passar ditt företags unika behov. Så nästa gång du planerar ett möte eller en konferens, överväg de fantastiska möjligheterna som finns i Stockholm.

Fler av våra utvalda konferenanläggningar:

Stockholm City, Norra Stockholm, Södra Stockholm, Västra Stockholm, Östra Stockholm

jul 27, 2023

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen 10 Inspirerande konferensanläggningar i Stockholm


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se