7 Slott för konferenser inom 60 minuters bilväg från Stockholm

Hesselby Slott extern

Inledning

Att hitta den perfekta platsen för att boka konferens kan vara en utmanande uppgift, särskilt om du letar efter en unik och inspirerande miljö nära Stockholm och Arlanda. Men om du är på jakt efter något som verkligen kommer att imponera på dina deltagare, varför inte överväga en av de 7 slotten som ligger inom 60 minuters bilresa från Stockholm? Dessa unika konferensanläggningar erbjuder inte bara toppmoderna konferensrum och faciliteter, utan också en atmosfär som är helt unik.

Varför välja ett slott för din konferens?

Unik atmosfär

Slott ger en atmosfär som är svår att replikera. Den historiska miljön kommer att skapa en känsla av vördnad och inspiration.

Utmärkta konferenslokaler

Slott är inte bara vackra att titta på. De är utrustade med moderna konferensrum, höghastighets-WiFi, och all teknik du kan tänkas behöva för en lyckad konferens nära Stockholm.

Mat och dryck

Ett slott skulle inte vara komplett utan enastående mat och dryck. Dessa anläggningar har ofta egna kockar som skapar gourmetmåltider, vilket ger en fantastisk matupplevelse som dina deltagare kommer att prata om länge.

Natursköna omgivningar

Slott är ofta omgivna av fantastiska trädgårdar eller ligger nära vatten. De natursköna omgivningarna är perfekta för teambuilding-aktiviteter eller en lugn promenad för att klara tankarna.

Hållbarhet

Många moderna konferensanläggningar i slottsmiljö har en hållbarhetsinriktning. Det innebär att du kan hålla din konferens med gott samvete, vetande om att anläggningen tar hänsyn till miljön.

7 Slott vi rekommenderar

Vi har sju fantastiska slott inom 60 minuters bilresa från Stockholm att rekommendera. Varje plats erbjuder en unik kombination av historisk elegans och moderna faciliteter, vilket gör dem idealiska för en inspirerande och produktiv konferens.

Rosersberg Slott

Avstånd från Stockholm: 40 minuter
Rosersberg Slott ligger i ett vackert landskap som sträcker sig så långt ögat kan nå. Slottet kombinerar kunglig prakt med moderna konferenslokaler. Här kan du hålla konferenser i salonger som andas historia, samtidigt som du har tillgång till den senaste teknologin för att göra ditt möte effektivt.

Hesselby Slott

Avstånd från Stockholm: 20 minuter
Hesselby Slott erbjuder en atmosfär som känns som en blandning mellan en lyxig herrgård och ett modernt konferensanläggning Här har man lyckats bevara slottets ursprungliga arkitektur och charm, samtidigt som konferensrummen är utrustade med all tänkbar teknik.

Ulfsunda Slott

Avstånd från Stockholm: 15 minuter
Ulfsunda Slott ligger idylliskt vid vattnet och erbjuder en fantastisk utsikt som kan ge kreativa insikter. Här hittar du både små, intima mötesrum och större lokaler för omfattande konferenser, alla utrustade med den senaste teknologin.

Åkeshof Slott

Avstånd från Stockholm: 25 minuter
Åkeshof Slott är en plats där man verkligen kan njuta av naturen, med vackra trädgårdar och en damm som kompletterar slottets arkitektur. Konferensrummen är ljusa och luftiga, med en känsla av lugn som främjar koncentration och arbetsglädje.

Noors Slott

Avstånd från Stockholm: 50 minuter
Om du söker lugn och ro är Noors Slott det perfekta valet. Med sin avlägsna plats ger det en känsla av exklusivitet och sekretess som är svår att matcha. Konferensrummen är rymliga och tekniskt välutrustade, vilket gör dem perfekta för allt från små brainstorming-sessioner till större företagspresentationer.

Lejondals Slott

Avstånd från Stockholm: 30 minuter
Lejondals Slott ligger i en vidsträckt park som är idealisk för teambuilding-aktiviteter. Med en egen sjö och en mängd olika inomhus- och utomhusaktiviteter, är det en plats som uppmuntrar till både arbete och avkoppling.

Näsby Slott

Avstånd från Stockholm: 20 minuter
Näsby Slott erbjuder en harmonisk blandning av gammalt och nytt. Här har man lyckats bevara slottets historiska charm samtidigt som man erbjuder toppmoderna konferenslokaler. De olika konferensrummen har en mängd olika storlekar och utformningar, vilket ger dig flexibiliteten att anpassa din konferens exakt efter dina behov.

Varför inte boka slottskonferens nära Stockholm och Arlanda?

För de som reser in från andra länder eller svenska städer, att boka konferens nära Arlanda kan vara ett praktiskt alternativ. Med snabb och enkel tillgång till flygplatsen, blir det mycket smidigare att arrangera logistik och transport, särskilt för internationella deltagare. Samtliga dessa slott ligger inom 60 minuters bilväg från Arlanda flygplats.

Sammanfattning

När du ska boka konferens, erbjuder dessa slott en oöverträffad kombination av historia, modernitet, och naturskönhet. Oavsett om du letar efter en konferensanläggning nära Arlanda eller nära Stockholm, är dessa platser utmärkta val. Med så många unika egenskaper och faciliteter att välja mellan, är du säker på att hitta det perfekta slottet för din nästa konferens.

Hitta fler utvalda konferensanläggningar här!

aug 27, 2023

VAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Du har visat intresse för anläggningen 7 Slott för konferenser inom 60 minuters bilväg från Stockholm


Vill du att vi förutom att plocka in denna offert presenterar fler liknande anläggningar?

Ja tack! Gärna fler baserat på:

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.seVAD ROLIGT ATT VI FÅR FÖRTROENDET ATT HJÄLPA ER!

Fyll i formuläret nedan så sammanställer vi inom några timmar kostnadsfritt ett antal offerter från anläggningar som stämmer överens med era specifika önskemål.

Kontakta oss

+46 8 98 46 00

info@konferensbokarna.se